love it! / Review(s)

the meaning of time.

gue ngedapaetin nihh kata-kata LUARR BYASA bijak BGDD dari temen gue. dia nulis di kertas-kertas soal latihan MATEK (matematika teknik)-nya. wuhhh.

langsungg saja. isinya gini:

to understand the meaning of ONE YEAR, ask a student who has failed his exam

to understand the meaning of ONE MONTH, ask a mother who has given birth to a pre-mature baby

to understand the meaning of ONE WEEK, ask an editor of weekly magazine

to understand the meaning of ONE DAY, ask a wage labor

to understand the meaning of ONE HOUR, ask a girl who is waiting her boy

to understand the meaning of ONE MINUTE, ask a person who has missed the train

to understand the meaning of ONE SECOND, ask a person who has survived an accident

to understand the meaning of ONE MILLI-SECOND, ask a sprinter who has won a silver medal in the olympics

& lastly, are u ready that the time is passing by?

are u ready to be responsible to ALLAH SWT?

HOW YOU USE EVERY MILLI-SECOND OF YOUR TIME?

 

P.S. dalemmm!

eniweiii enihow, sehabis UTS, tunggu saja ada sajian spesial yaitu:

DONAT MBAK BHELLA yang LUAR BIASA UENAKK! mmuah!

16 thoughts on “the meaning of time.

  1. Ryan betul!
    Tapi kayaknya ada yang beda dehh. Emang ada kata-kata ‘cewek yang nunggu pacarnya’ di buku soft skill?

    Haha. Bhella ketauan gak baca buku soft skill! :))

  2. gue tambahin…
    to understand the meaning of 7 months ask ririz who’s been waiting for her CD

    But eniweii… sepertinya CD sudah terlupakan dan W datang menghampiri hidup gue yang nista ini (if you know what i mean!)

  3. bhel,, tumben2an yah kau punya kalimat2 bagus kya gini.. heheee.

    eh skalian nanggepin yg laskar plangi,
    aku juga baru nonton ko tanggal 15 okt kemarenn..
    heuheuu, jadi telat2 juga!! hehehee

  4. hweee…. pertama kali baca pas SMA.,,, masih agak2 nyantai dibanding-in sekarang yang bener2 sangat amat dekat dengan waktu, terutama menyangkut deadline…
    telat satu menit aja nilainya bisa kepotong…hehe.

    Atur waktu dengan bijak aja,,,hahahaa (*sy juga msh tahap belajar,,hohohoo)

  5. kalo gue bacanya di buku seven habith-nya Sean Covey kalo ga salah..
    emang kata2 itu bagus sekali…
    =)

    kamu tanyain ke aku juga dong bel..
    “for understand the meaning of few months,
    ask martha who miss her bestfriend, bhella, so much!!”
    hehehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s