Travelling

My Summer Bucket List: Iceland (and Norway?)

 

I know I just came back from my Andalusia trip but then I already thought of my summer trip. but travel has been a new addiction for me. Once you start, you cannot stop. Today was the hardest day at the office (imagining you wake up early after your long and long happy and full-of-sunshine holiday) and I coincidentally saw pictures of Iceland. Blah! Not a good idea because I start wondering my Icelandic (and Norwegian) breathtaking trip. In summer! August, yes, August, please. After my thesis defense.

 

Oh ok! Thesis. A deadly word for now. Gotta get back to my thesis now. Bye and see you. Hasta luego! (I am still on my Spanish mode :p)

PS. If after reading this blahblah post, you are interested about Iceland. Let’s do a high five! and high five to my classmate from Brazil, Thiago, who talked almost everyday about Iceland. Obrigada, Thiago! You know I should blame you for this, haha x) and I want to meet my friend, Birna, and her cute family there. Oh pleaseeeee, I hope I really can manage to visit Iceland.

and if you want to know more about Iceland, check this awesome photographer website here and my favorite Visit Iceland website here.

Kiss,

 

Nabila As’ad

 

21 thoughts on “My Summer Bucket List: Iceland (and Norway?)

    • KAAAL KAPAN KE LISBOOON??? WAJIB MAMPIR PORTO :))))) *ga santai* kurang kal. 2 hari itu itungannya Porto aja. Klo Lisbon, sekalian mampir ke Sintra, Cascais, & Cabo da Rocha. Kira2 4 harian mgkn yaah.

      Please bgt kal yuuuk agustus ke iceland. Akhir agustus aq ud dtendang dr schengen nii 😜

      • hmm aku cuma kosong 2 1/2 hari beel, ada conference di Prancis trus weekendnya bebas :)).. mungkin ke kota yg lebih deket aja deh hehe

        agustus susah euy beel, aku setengah bulan di indo trus akhir bulan mau sidang hehe.. mupeng banget tapi iceland!!!

      • Ke porto aja kaaal. Ad direct flight dr prancis B)
        Udah ntn secret life of walter mitty, kal? Jd bkn makin mupeeeeng :)))
        Wuiih ud mau sidang aja. Gooodluuuuck!!!!

      • hahaha bingung2 ke iceland deh ntar jadinya cuma 2 haripun, mumpung deket dan masih punya visa :)) di Porto ada apa bel? ada festival yg menarik2 gitu kah?
        udah nonton! breathtaking!! (minus the tornado)
        sidangnya ntar agustus itu beel masih lama hahaha, kamu beres agustus juga bel?

  1. Halo (: salam kenal dari Stavanger hehe
    Ntah darimana stumble upon ke blogmu *padahal lagi ngerjain tesis -konon- :p
    If you like nature and something different, Iceland is a must.
    I was there last summer and it was AWESOME! 3 hari ga cukup *hiks*
    anyway kalo ke norway jangan lupa ke pulpit rock #dutastavanger hehehe
    really nice blog btw :D/

    • Haii Dea. Salam kenal. WOOOW kamu di stavanger yaah? kenal Raisha Pertiwi doong. dia teman aku😉 u r indeed lucky for having the chance living in a country with a breathtaking view.

      Finally, I have made a choice. Insya Allah aku akan ke Iceland slma 12 hari. wish me luck!!! B)

      pulpit rock itu batu yang kejepit diantara dua tebing bukan?

      THAAANKKYOOOOU!!!! dan terima kasih juga sudah “stumble” ke blog ini hihi

      • Ichaaaa..!! iyalah kenaaaallll.. barengan ko kita masuknya ke sini hueheheehe😛
        Alhamdulillahh…. Emang amat sangat bersyukur banget dikasi kesempatan tinggal di Norway dengan segala keindahan alamnya.. tapi makin sini makin menyadari kalo ini ngga ada apa2nya dibanding Indonesia :p hahahaha
        Wuiihh.. 12 hari!!! itu bakal puas banget pasti. Khatam semua tempat di sana hehehee.. Have fun!!😄
        hmm.. kalo batu kejepit itu Kjerag, itu sebrangnya pulpit rock. kalo si pulpit rock ini (aka preikestolen) yang batunya kaya tebing gitu😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s