About @nabilaasad

Processed with VSCOcam with c2 preset

25-year-old girl named Nabila As’ad. In Arabic, Nabila means Noble, honourable and As’ad means luckier. My surname is given from my dad’s name. And all my siblings have the same last name as mine.

Who is your celebrity crush?

I stalk on Jack Steadman of Bombay Bicycle Club and the oh-so-talented Erlend Øye. Is it called a crush?

What do you think would be the hardest thing for you to give up on?

My family, my bestfriends, and… my dreams! I have plenty and as you might have known, I am an extroverted so I love talking about my dreams and goals. For sure, I am super happy when I meet someone with similar dreams as mine.

What do you do in your free time?

Anything but staying at home for a day. I need to meet people, please. Travelling has always been an option.

What scares you the most and why?

Darkness. I turn to be a paranoid. Period.

Something you would happily do again?

Getting lost and hitchhiking. I get out of zone very often. My mind goes blank then I get lost. I dunno where am I heading to but I am lovin’ it anyway. and hitchhiking? done many times in Iceland and, oh, I wish I could hitchhike in Indonesia for once, at least?

Do you like to plan things out in detail or be spontaneous? 

I know why I am an ENFP based on MBTI test: I cannot plan things properly!

What makes you bored? 

Routines.

If you were given the chance to sky dive, would you do it? 

A SERIO??? Please please please!

Give me the names of 3 objects or things you love most and why?

1- Pencil and blank paper (can I say those as an item? :p) — I have to bring them everywhere since my random and scattered thoughts randomly pop out at random time in a random place. 2- Perfume. CHLOE as always. 3- Camera. You know exactly why.

Big city or a village?

Village! I love breathing fresh air and big city with so many people is not my thing, tho sometimes I have to agree that I love being surrounded by ambitious people in a big city.

What music are you listening to right now?

Can’t Stop Loving You – Brown Eyed Soul (my fav Korean R&B group).

What is something about you that most people don’t know?

That I DO care about them.

Xx,

Countries I’ve Visited

Austria, Belgium, China, Czech Republic, France, Germany, Hungary, Iceland, Indonesia, Italy, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Spain, Switzerland, Turkey, United Kingdom, Vatican City State

+ Countries in Transit (Airport Only)

Malaysia, Singapore, Qatar, UAE

Countries I’ve Lived In

Indonesia, Portugal

I am on the News!

Featured as the blog of the week during summer 2014 on Porto tourism portal (http://www.visitporto.travel/Visitar/Paginas/default.aspx)

Featured as the blog of the week during summer 2014 on Porto tourism portal (http://www.visitporto.travel/Visitar/Paginas/default.aspx)

108 thoughts on “About @nabilaasad

  1. Anak ITB juga to.. Gw FT, tapi udah agak jadul🙂
    Dan lo keterima Erasmus Mundus! Kereeen! Jangan lupa share cerita + foto2nya.. Good luck!

  2. wah keren wpnya ^^

    salam kenal yah .. saling share ..

    oiya
    Maap mengganggu ..
    saya lagi ada tugas mengumpulkan survei ..
    mohon waktunya hanya 10 detik buat menjawab survei sederhana ini ..

    makasih atas perhatian dan kesempatannya sebelumnya ..
    salam hangat dynal ..

    klik link di bawah untuk membantu kerja saya ..jangan lupa input nama ama emailnya

    http://www.idsurvei.com/survei/Maysu

  3. Hi Bella… glad to connect and interact with you…🙂
    Terima kasih… matur nuwun.. atas kunjungan di blog saya.
    Salam ‘kerupuk’ + pecel ‘lele’ Jogya… hehehe…😆
    Blessing to you… !!

  4. Halo Kak Bella! Salam kenal ya.

    Aku nemu blog ini gara-gara nyari tentang Roti Gempol. Terus keterusan baca2 deh. Bagus banget blog nya!
    Dan ternyata Kak Bella IF jg toh. hihi. Aku IF 2010 :p

    Keep travelling & keep writing! Semoga suatu saat aku bisa ke Europe juga. Amin.

    XOXO

    • Halllooooo Sharon,
      salam kenal juga. wah senangnya ketemu sesama IF di dunia per-blogging-an.
      kamu juga sesama pecinta traveling and eating yessss. plus, wine. berarti nanti kalau ke Eropa wajib mampir Porto. This city is known for its wine (as known as vinho do Porto). belum pernah minum sih aku tp temen2 erasmusku pada nagih gitu sm wine dsni haha.

      Amin. Lots of luck for yooou. terima kasih yaaah sudah membaca blog aku ^_^

      • Hihihihi iyaaaa senengnya ketemu anak IF yg blog nya sejenis :p walaupun pnyku blm sekeren pny kak bella.

        wah amin deh amin! asik bgt ya bisa kesana.

        Sama2 kak. Keep writing ya! And good luck study nya ^^

  5. hei, hello bhello, berkunjung balik😀
    wah kita sama2 anak IF nih ternyata. aku juga lagi coba2 buat apply EM. hehe semoga aja segera bisa menyusul ke sana😀

  6. Hi Bella, senang bisa dapat kesempatan belajar di negeri orang…manfaatkan keliling2 disana selagi bisa dicapai..kalo sengaja dari Indo kan berlipat lipat biayanya..good luck..

  7. omg lele..catfish! di sini ada, yuk yuk kesini aja aku bikinin pecel lele deh sama lalapan😀 btw salam kenal yaa! kalo ke portugal lagi mampir porto deh..sayang aku cm mentok di algarve pas di portugal! sukses ya program erasmus nya🙂

  8. Hallo haaaaaii, maaf bgt baru mampir, aku baru ngeuh ada komen nyempil gak kebaca hehe. Salam kenal yaaa, seru banget bisa kuliah disana! Doain aku bisa kesana juga yaa🙂
    Eniwei, lele itu catfish ya kalo g salah? *salah besar ini aku komen sm yg jago bgt englishnya hahaha.
    Aku save linknya di blogrollku yaa🙂
    Ini blogku fofrenn.blogspot.com^^

    • sama2, mas. Senang juga bisa “nyasar” ke blog mas.

      high five!!! gaada tandingannya ikan berkumis itu yes mas. aplgi kalo makan sama nasi anget plus sambel :9

  9. Halo Kak Nabila!
    Perkenalkan, saya fans baru blog ini. weheheh.

    Pertama2 nyasar gara2 ngeklik salah satu link “you may like” list nya wordpress reader.. eh ternyata kak nabila anak IF’07 itb, eh ternyata lagi S2 di portugal, eh ternyata rajin nulis ttg pengalaman travellingnya.

    daan.. ternyata suka clazziquai juga. awawaw \m/

    Satu hal yang paling kerasa adalah: baca blognya kk bikin jadi ngiler pengen jalan2~ huaaa

    Salam kenal super hangat,

    . mia .

    p.s. kapan ada lagi postcard giveaway?😀

  10. Wih mbak Nabila, Salam kenal ya,
    Sekarang lagi di luar negeri ya? suka sama pengalaman travelling dan segala sesuatu yg berhubungan dengan kuliah di luar negerinya.
    Aku anak ITS tahun ke 3 tertarik untuk kuliah di luar negeri juga.
    Thanks ya infonya, bakal sering mampir ke blog ini sepertinya.🙂

  11. Salam kenal Mbak, alumni ITB juga ya. Turut bangga liat mbak bisa melanglangbuana sampe Portugal. Saya follow ya Mbak, mudah2an bisa bertukar cerita dan inspirasi. -Evan MRI 2010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s